Prodej rodinného domu 176 m², Hradištko

Cena na dotaz

info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

SIMPLY REALITY s.r.o.

Praha, Kodaňská 558/25

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme výjimečný srub o zastavěné ploše 276 m2, na jedinečném místě v oblíbené a klidné oblasti Kerska, a to pouze 20 minut od Prahy. Stavba souznící s přírodou a skýtající teplo domova v elegantním luxusu stojí na velkorysém, oploceném lesním pozemku o výměře 4830 m2. Převládají zde dubové dřeviny, které byly pečlivě prořezány. V domě byly s citem použity materiály nejvyšší eko-kvality. O design se postaral jeden slavný pražský architektonický ateliér. Hrubá stavba byla postavena v roce 2019, kvalitní smrkové trámy se nejprve nechaly dva roky proschnout a usednout, pak začala tato krásná a elegantní dostavba, a letos byla stavba dokončena a zkolaudována, a to na trvalé bydlení s číslem popisným.
V přízemí domu se nachází vstupní hala s prostornými vestavěnými skříněmi s LED osvětlením a velkoformátovou italskou dlažbou odkud vcházíme do hlavního obytného prostoru po krásné dubové podlaze. V jedné části místnosti je vkusná a plně funkční kuchyň s ostrůvkem se spoustou úložných prostor,varnou deskou Smegg, designovou digestoří a ostatními kvalitními zabudovanými spotřebiči Samsung. Na ostrůvek navazuje rozkládací jídelní stůl ze stejného dubového dřeva z kterého je i kuchyňská linka. Ve druhé části je obývací zóna s luxusním designovým zaskleným krbem na dřevo a příjemným posezením na sedačce vyrobené na míru.
Z tohoto prostoru se francouzskými dveřmi dostaneme na krásnou 100 m2 velkou terasu, kde je příjemné posezení a kompletní příprava na venkovní kuchyň. V přízemí domu je dále koupelna se sprchovým koutem a odděleným WC.
Do patra Vás zavedou dubové schody s osvětlením. Dubová podlaha byla použita i v patře, kde se dále nacházejí dvě prostorné ložnice, atrium využité jako pracovna a společenská místnost, a samozřejmostí je také další koupelna s vanou a WC. K dispozici je také samostatná komora s větším úložným prostorem.
V celém domě je příjemné podlahové vytápění, teplo i teplou vodu zde zajišťuje tepelné čerpadlo Vaillant, (vzduch-voda), kotel a zásobník na vodu o objemu 300l, vše na dálkové ovládání, připojení i na mobilní aplikaci, termostat senso COMFORT. Čerpadlo má i funkci chlazení, pokud si přejete nainstalovat i klimatizaci.
Dům je napojen na městský vodovod, ale je zde i možnost využívat vlastní studnu s užitkovou vodou. Odpad je řešen bezobslužnou ČOV Hellstein STMH-5 s kapacitou pro 5 osob. Na střechu byly použity pálené keramické tašky.
Celý pozemek i dům jsou hlídány firmou Jablotron s připojením na mobilní aplikaci, tato firma zajistila do domu i detektory kouře. Nemovitost má energetická štítek B, a to dle nejnovějších norem.
Srub stojí v klidné části lesa, daleko od hlavní silnice, což zaručuje opravdu klidné bydlení. Nedaleko protéká řeka Labe, ale i přesto je tato oblast zcela bez záplav. Kersko je obklopeno přírodním parkem Kersko - Bory. V roce 1986 zde byla vyhlášena ochrana území jako "Oblast klidu Kersko".
Veškerá občanská vybavenost je nedaleko v Nymburce, nebo v Lysé nad Labem. Praha 20 min po D11.
S financováním této nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Dřevěná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 230
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 4 830 m²
Plocha užitná 176 m²
Plocha zastavěná 276 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

SIMPLY REALITY s.r.o.

Praha, Kodaňská 558/25

Zobrazit kompletní nabídku RK

SIMPLY REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist